Serba-serbi
Kegiatan
INDEKS Artikel
27 Desember 2013, 11:22
PENDERITA KUSTA
Kusta lain ditularkeun kusasalaman, tapi ku pergaulan anu lila eta oge lamun daya tahan tubuh seluler (bawaan ) lemah... Numutkeun panalitian tina 100 urang,  95 urang teu katularan ku kusta, 3 urang katularan tapi teu geuring  jeung 2...
...